Selectie Strijd Der Districten

28 januari 2024 mogen we onze titel gaan verdedigen in Ermelo en nemen we natuurlijk graag de meest enthousiaste, gedreven en succesvolste menners mee. Om je te selecteren voor de SDD tellen er dit jaar 5 wedstrijden mee. De beste 2 resultaten tellen. Start je met meerdere spannen in dezelfde rubriek, denk er dan aan dat alleen het resultaat van het eerst gestarte span telt! Dit omdat je anders voordeel hebt omdat je het parcours al kent.
Alle reglementen vind je hier
 
Zie hieronder het overzicht van alle wedstrijden, het Districtskampioenschap en de selectie voor de SDD
 
21-22 oktober Geldrop Hippique 
24-25-26 november Deurne 
9-10 december Boxtel – DK en tevens selectie SDD, bepalend bij ex aequo
6-7 januari Panningen 
13-14 januari Geldrop 
28 januari Ermelo 
 
Voor de 6 jeugdrijders geldt in eerste instantie dezelfde voorwaarde, echter behoudt het bestuur het recht om hier te beslissen om een team compleet te krijgen. Wil je als jeugdmenner meedoen, meld je dan aan via jeugd@mendistrictzuid.nl