16 november Algemene Ledenvergadering MDZ

Beste leden

De komende ledenvergadering zal op een andere manier gehouden worden dan we gewend zijn. Vanwege de Corona-pandemie is het onverantwoord om een fysieke bijeenkomst te houden. Landelijk is er voor gekozen om vergaderingen in een digitale vorm te houden. Uiteraard sluiten wij daar bij aan.

Binnenkort zullen wij u verder informeren op welke wijze u kunt deelnemen.

Met vriendelijke groet 

Wilfried Lempens – Voorzitter Mendistrict Zuid

Jeugdmendag 2020

Op zaterdag 22 augustus organiseert Mendistrict Zuid de eerste jeugdmendag van 2020. Alle jeugd (8 – 21 jaar) met een eigen aanspanning die lid is van een menvereniging is welkom! O.a. Rodinde Rutjens en Stan van Eijck staan klaar om de jeugd alles te leren over de mensport. Het programma is nog niet helemaal rond maar de dag begint rond 09.30u en zal tegen 14:30u ten einde zijn, afhankelijk van het aantal deelnemers. Natuurlijk houden we alle regelgeving rondom Covid-19 goed in de gaten.
Deelnemen aan deze dag kan door je op te geven via: jeugd@mendistrictzuid.nl
Kosten voor deze dag zijn €20,-
Locatie: Menterrein van PSV Parcival Heesch
LET OP! Vol = vol dus geef je snel op om verzekerd te zijn van een plekje

Team training EK Jeugdmenners

Training EK jeugdmennen

Op 25 en 26 juli 2020 vond in Maasdijk de eerste training van het EK jeugdmennen team plaats. Onder bezielende leiding van Bram Chardon, Hans Zumbrink, Christiaan Provoost en Eric Couwenberg konden alle menners dit weekend laten zien hoever ze waren in hun voorbereiding naar het EK.

Natuurlijk was dit anders dan in eerste instantie gedacht omdat oorspronkelijk het EK eind augustus van 2020 zou plaats vinden en nu naar een nog nader te bepalen datum in 2021 is verschoven. Toch waren de meeste menners al vergevorderd in hun voorbereiding. Zeker qua materiaal. Wat betreft het niveau moet er zeker aan de dressuur en vaardigheid nog flink gewerkt worden maar met voldoende huiswerk keerde iedereen met een tevreden gevoel naar huis