Cursus Hoofd-hinderniswaarnemer

CURSUS HOOFD-HINDERNISWAARNEMER
Zonder vrijwilligers geen wedstrijdsport. Vaak wordt er aan voorbijgegaan hoe belangrijk zijn zijn om een wedstrijd mogelijk te maken.

Een onmisbare functie is die van Hoofd-hinderniswaarnemer. Om de wedstrijd eerlijk en veilig te laten verlopen zijn die op iedere hindernis nodig. Daarom bieden we begin 2024 weer de cursus “hoofd-hinderniswaarnemer” aan zodat alle verenigingen weer in staat zijn om de nodige waarnemers te vragen voor hun wedstrijd.

De data zijn 3 en 17 februari. Locatie wordt nog bepaald aan de hand van de woonplaats van de deelnemers maar zal zo centraal mogelijk in Brabant/Limburg zijn.
In eerste instantie hebben leden van mendistrict zuid voorrang maar ook leden uit de andere districten zijn welkom om zich aan te melden.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar: secretariaat@mendistrictzuid.nl
Vermeld hierin:
Naam, adres, woonplaats, telefoonnr en e-mail en evt lid van welke menvereniging.

Selectie Strijd Der Districten

28 januari 2024 mogen we onze titel gaan verdedigen in Ermelo en nemen we natuurlijk graag de meest enthousiaste, gedreven en succesvolste menners mee. Om je te selecteren voor de SDD tellen er dit jaar 5 wedstrijden mee. De beste 2 resultaten tellen. Start je met meerdere spannen in dezelfde rubriek, denk er dan aan dat alleen het resultaat van het eerst gestarte span telt! Dit omdat je anders voordeel hebt omdat je het parcours al kent.
Alle reglementen vind je hier
 
Zie hieronder het overzicht van alle wedstrijden, het Districtskampioenschap en de selectie voor de SDD
 
21-22 oktober Geldrop Hippique 
24-25-26 november Deurne 
9-10 december Boxtel – DK en tevens selectie SDD, bepalend bij ex aequo
6-7 januari Panningen 
13-14 januari Geldrop 
28 januari Ermelo 
 
Voor de 6 jeugdrijders geldt in eerste instantie dezelfde voorwaarde, echter behoudt het bestuur het recht om hier te beslissen om een team compleet te krijgen. Wil je als jeugdmenner meedoen, meld je dan aan via jeugd@mendistrictzuid.nl