Opfriscursus hindernisrechters

Opfris bijeenkomst hoofdhindernisrechters en hindernisrechters Mendistrict zuid.

Mendistrict Zuid organiseert op donderdag 26 Mei aanstaande  een opfris bijeenkomst voor Hoofdhindernisrechters  en hindernisrechters die eventueel in de toekomst willen doorstromen naar Hoofdhindernisrechters.

Ook beginnende hindernisrechters of zij die het willen worden zijn tevens welkom.

Na twee gebroken wedstrijdseizoenen en de daarop volgende regelement wijzigingen is er tijdens de afgelopen wedstrijden gebleken dat er behoefte is naar een opfris bijeenkomst daar er veel onduidelijkheden waren.

Hierop heeft Mendistrict Zuid  besloten in aanloop naar de SWM van Geldrop om  samen met deze organisatie op hun terreinen op korte termijn een opfris bijeenkomst te houden. De organisatie en instructie is in handen van ons nieuwe bestuurslid Wil Schellekens en oud menforumlid Hein Verhofstad. De Hindernissen van de Eerste Geldropse Menvereniging zijn beschikbaar voor wat praktijkoefeningen. In de hoofdzaak zal de praktijk met diverse voorbeelden deze middag het merendeel van de tijd beslaan.

Daar de organisatietijd kort was is er gesproken van een opfrisbijeenkomst welke gehouden wordt op donderdag 26 Mei aanstaande , begintijd is 13 uur  en einde zal ongeveer om 16 uur zijn. Deelname is geheel gratis. Over deze bijeenkomst zal geen toets gehouden worden daar er voor de toekomst een tweejaarlijkse bijeenkomst/opleiding op stapel staat

Opgeven voor deze bijeenkomst kunt u zich bij secretariaat@mendistrictzuid.nl

In het najaar van seizoen 2022 zal er voor de menners een bijeenkomst georganiseerd  worden over alles wat er bij een wedstrijd komt kijken en zullen de nieuwe regelementen en de dressuurprotocollen door de diverse officials nader  uitgelegd gaan worden, tijdstip en locatie zullen tijdig bekent gemaakt gaan worden.

Met vriendelijke groet,

Voorzitter Mendistrict Zuid

Wilfried Lempens