Jeugdmendag op 8 mei

Drie keer is scheepsrecht en we hebben er dan ook het volste vertrouwen in dat we op 8 mei 2021 de jeugdmendag wel door kunnen laten gaan!

Rodinde, Stan en Erik staan in de startblokken om jullie op weg te helpen met tips en support!

Ben je een recreatieve menner en ben je benieuwd hoe het er in de wedstrijdsport aan toe gaat? Ben je net begonnen met mennen en zou je wel wat tips kunnen gebruiken of ben je al actief in de wedstrijdsport en zou je jezelf met je span willen verbeteren? Iedereen is welkom en krijgt op zijn of haar niveau les en aandacht!

Twijfel dus niet en geef je op voor deze gezellige dag waarbij je ook de andere jeugdmenners uit ons district ontmoet. Opgeven kan heel eenvoudig door een mailtje te sturen met daarin je naam, telefoonnummer, mailadres, leeftijd, naam van je pony(s) / paard(en) en het niveau dat je rijdt.

Delen van dit bericht wordt zeer gewaardeerd zodat alle jeugdmenners (tot 21 jaar) kans krijgen hieraan mee te doen. Wedstrijdervaring is geen must, plezier hebben in de sport en motivatie om nieuwe dingen te leren wél! Mail je opgave naar: jeugd@mendistrictzuid.nl