Team training EK Jeugdmenners

Training EK jeugdmennen

Op 25 en 26 juli 2020 vond in Maasdijk de eerste training van het EK jeugdmennen team plaats. Onder bezielende leiding van Bram Chardon, Hans Zumbrink, Christiaan Provoost en Eric Couwenberg konden alle menners dit weekend laten zien hoever ze waren in hun voorbereiding naar het EK.

Natuurlijk was dit anders dan in eerste instantie gedacht omdat oorspronkelijk het EK eind augustus van 2020 zou plaats vinden en nu naar een nog nader te bepalen datum in 2021 is verschoven. Toch waren de meeste menners al vergevorderd in hun voorbereiding. Zeker qua materiaal. Wat betreft het niveau moet er zeker aan de dressuur en vaardigheid nog flink gewerkt worden maar met voldoende huiswerk keerde iedereen met een tevreden gevoel naar huis

15,849 thoughts on “Team training EK Jeugdmenners