And the winner is…..

Winnaar Strijd Der Districten

We did it again! Na een spannende strijd waar het lange tijd gelijk opging mocht ons team afgelopen zondag toch, voor de 2e maal op rij de wisselbokaal, de titel en de eer mee terug naar het zuiden nemen.

Lees hier het verslag van de Strijd Der Districten (senioren)

Ons jeugdteam heeft zich ook van zijn beste kant late zien en wist in alle leeftijdscategorie├źn mooi mee te draaien in de uitslag. Voor sommige was het de eerste keer dat ze hier mochten rijden en de spanning was groot. Toch hielden ze allen het hoofd koel en wist iedereen het parcours netjes uit te rijden.

We zijn benieuwd wat ons jeugdteam volgend jaar gaat doen. Langs deze kant nogmaals de waardering voor het feit dat iedereen er, ondanks het vroege tijdstip, gewoon stond. Chapeau!