Training in Oirschot voor deelnemers SWM Kampioenschap

Save the date! Dit weekend in Neerijnen is de allerlaatste kans om te kwalificeren voor het KNHS kampioenschap SWM in Exloo. Na dit weekend weten we dus welke menners vanuit Zuid mogen strijden om de titel Nederlands Kampioen.

Natuurlijk zijn wij als district trots op alle menners die zich hebben weten te kwalificeren. Net als voor de Hippiade deelnemers organiseert het district voor hen een training ter voorbereiding op dit kampioenschap. Deze training vindt plaats op de terreinen waar de week daarvoor nog het WK ponymennen wordt gehouden. Een unieke kans dus om gebruik te maken van deze hindernissen en faciliteiten. Geselecteerden krijgen persoonlijk bericht, maar houdt de datum vast vrij:

Zaterdag 9 september

Trainers: Berry vd Bosch en Hein Verhofstad