18 maart Algemene Ledenvergadering

Maandagavond 18 maart is de eerste algemene ledenvergadering van dit jaar. Ook deze keer zijn we weer welkom bij Manege Meulendijks in Geldrop.

Op de agenda staat in ieder geval verkiezing van een nieuw bestuurslid. Dat wil zeggen, als we aanmeldingen krijgen om deze vacature te vervullen. Ook gaat er het een en ander veranderen in de (men)regelementen per 1 april. Ook hiervoor is ruimte om vragen te stellen.

We hopen natuurlijk op een grote opkomst en zien je graag op 18 maart.

klik hier voor de agenda

Jeugdmendag

Maandag 1 april, eerste Paasdag, vindt de eerste jeugdmendag van dit jaar plaats. We nodigen alle menners van 6 Р18 jaar uit om een leuke dag te beleven. Je hebt geen startkaart nodig en je hoeft ook geen wedstrijdervaring te hebben. Plezier maken en iets opsteken, daar draait het om! 

And the winner is…..

Winnaar Strijd Der Districten

We did it again! Na een spannende strijd waar het lange tijd gelijk opging mocht ons team afgelopen zondag toch, voor de 2e maal op rij de wisselbokaal, de titel en de eer mee terug naar het zuiden nemen.

Lees hier het verslag van de Strijd Der Districten (senioren)

Ons jeugdteam heeft zich ook van zijn beste kant late zien en wist in alle leeftijdscategorie√ęn mooi mee te draaien in de uitslag. Voor sommige was het de eerste keer dat ze hier mochten rijden en de spanning was groot. Toch hielden ze allen het hoofd koel en wist iedereen het parcours netjes uit te rijden.

We zijn benieuwd wat ons jeugdteam volgend jaar gaat doen. Langs deze kant nogmaals de waardering voor het feit dat iedereen er, ondanks het vroege tijdstip, gewoon stond. Chapeau!