Hatrocup wordt VDB Wisseltrofee

15 Jaar was de Hatrocup een begrip op de Hippiade Mennen. Het was de wissel trofee voor het best presterende district in de dressuur en vaardigheid op de Hippiade. Deze was in het leven geroepen op initiatief van Bert van den Hater wie de wissel trofee ieder jaar ondersteund heeft.


Na het overlijden van Bert van den Hater is in overleg met zijn familie besloten om in 2022 de laatste keer de Hatrocup uit te reiken. Wim de Groot heeft hierna de bokaal terug gegeven aan Marjan van den Hater. Hierbij is de familie bedankt voor al de jaren ondersteuning van deze cup.

De gezamenlijke districten zijn hierna op zoek gegaan naar een nieuwe sponsor voor deze trofee. Ook is er een andere berekening gekomen waardoor alle districten in aanmerking kunnen komen om deze nieuwe wissel-trofee te winnen:
Alleen rubrieken waar starts zijn vanuit alle districten tellen mee in de berekening.


Wij zijn blij dat we een nieuwe trofee kunnen presenteren, gesponsord door VDB Stables Berry en Claudia van den Bosch.
Wij hebben hun om een reactie gevraagd waarom ze deze wisseltrofee willen ondersteunen.


Aanvallen en plezier maken!
Dressuur en vaardigheid zijn twee belangrijke disciplines in de mensport. Dit vraagt veel training, geduld en doorzettingsvermogen van rijders, paarden en pony’s. Er wordt veel tijd aan besteed. Dit alles geldt ook voor de inzet van vrijwilligers en bestuursleden van de 4 districten. Zij steken er veel tijd en energie in, om zo de sport te kunnen verbeteren ten diensten van hun leden. De Hippiade is een mooie samenkomst van deze twee groepen en geeft zo een mooie strijd en meetpunt voor rijders en bestuursleden, om ook de strijd aan te gaan met de vier districten. Vandaar deze VDB-wisseltrofee, als stimulans en beloning voor de eindeloze inzet!


Veel succes en plezier namens,
Berry & Claudia van den Bosch